Bushundar ♥

 

Tokiga hundar ♥

Haha, låter bilderna få tala för sig själv ;)
 

Hoppning med Al

Åkte upp till ridbanan och hoppade lite med Al idag. Ska ju vara med på Pay and Jump i högbo den 3:e, så idag tog vi några skutt så jag får träna =)

Al blev pigg och glad över att vara vid ridbanan igen. Jobbade på otroligt fint, och var inte alls så där stel som jag upplevt att han varit den senaste tiden. Red inte så länge eftersom underlaget inte var det bästa, men det gick bra och det är huvudsaken! Funderar på om jag ska tvinga någon att åka upp med mig igen någon dag och kanske släppa Al på banan? Så han får springa och busa lite. Det skulle han nog gilla =)

Nu ska jag sova, godnatt på er! Bjuder på en bild från dagens hoppning.


Tokvovvar ♥




"Vänner"

Det finns vänner och sen finns det "vänner". Vänner är de som alltid finns där för dig, oavsett vad det gäller eller när det gäller. Sen finns det "vänner", människor som du tror alltid ska finnas där, men i nästa stund hugger de kniven i ryggen på dig.

Jag kanske inte är bortskämd med massor av vänner, men de jag har är äkta. De så kallade "vänner" är de som är avundsjuka på dig och aldrig kan se dig lycklig och må bra, utan de vill göra allt för att det ska ändras och få ner dig på botten. Jag är trött på dessa "vänner", och från och med nu kommer jag inte umgås med andra än mina riktiga och äkta vänner. Jag har blivit sviken för många gånger, utnyttjad ännu fler gånger och är så himla trött på att se folk avundsjuka på saker som de faktiskt själv kan fixa. Att bli sur och grinig för att jag är lycklig, är det en äkta vän? Inte för mig i alla fall...


Bilder på hundarna !

Det blev riktigt många bilder härom dagen när jag och syrran var ute och fotade hundarna. Har fixat i ordning dem nu så här kommer några av dem!

Jag vet att de kanske inte är så bra kavlité osv, men bilderna är så himla roliga tack vare hundarna. Så jag tror nog att ni står ut ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fler bilder kommer sen, ha det bäst! 
 

Fotat vovvarna !

Idag var det tänkt att jag skulle upp till Jädraås och hälsa på, vid hundspannet alltså. Tyvärr så blev mamma dålig och var tvungen att åka in till akuten, så det blev inget med det. Men mamma är hemma igen och det är huvudsaken =)

Hade ingen aning om vad jag skulle göra idag, fotosuget satt såklart i och jag tvingade syrran att hänga med ut och fota vovvarna. Roligare om man är två, hundarna busar dessutom mera då. Fick en hel del roliga bilder måste jag säga, men jag bjuder på de i morgon istället!

Eftermiddagen spenderades med Al och en kälke. Har ju börjat köra in honom och det går riktigt bra! Idag var det tredje gången han drog kälken, och andra gången jag satt på den och åkte efter honom. Han beter sig som att han alltid har varit körhäst, duktig pojke! ♥

Red honom igår också men det har jag inte hunnit skriva. Ridpasset gick dock inge vidare, så då blev planen tömkörning idag. Men istället blev det ju körning =)

Anledningen till att det gick så dåligt igår är för att han är så stel i vänster sida, och eftersom han är det så får jag jätte ont i axlarna. Så då tänkte jag köra lite mjukgörande tömkörning idag och jobba honom på volt, men det fick bli körning istället eftersom vi fixat en rockard nu! Ska hämta den på fredag, och sedan får vi börja träna med den också. Ska bli så skoj =)

Bjuder på en bild från dagens fångst i alla fall, ha det bäst! 



Fotosugen...

Är himla sugen på att fota så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vädret är underbart och ändå så är fantasin på noll... Har dock ordnat så jag ska hänga med ut på slädtur med hundarna i påsk, och då blir det massa huskie-bilder! =D

Gick upp vanliga tiden i morse och tog ut hundarna. Lagade hagen samtidigt som de fick springa lös, börjar bli drygt att knyta ihop hagar nu... Släppte sedan in hundarna i hundgården och gick upp till stallet.

Gav hästarna mat och sedan började jag köra ut mat i hagarna. Upptäckte sedan att även de hade haft sönder hagen, så det var bara att fortsätta laga...

Släppte ut hästarna och när jag kom om ringde mamma veterinären ang vaccinering av hästarna. Då sa veterinären att han kunde komma redan idag, så det var bara att gå ut och fortsätta.

Nu är några av hästarna vaccinerade i alla fall, resten tag vi om några veckor. Nu är det snart dags för ridning, ha det bäst!


Söndag

Vad har hänt idag då? Inget speciellt, bara tagit det lugnt i stort sett.

Sanna sov här igen, så vi tog den vanliga promenaden på ca 5km. Underbart väder och alla vovvarna fick hänga med. Tigris fick vara lös en stund i skogen och hon skötte sig klockrent! Hoppas verkligen att det här håller i sig nu =)

När vi kom hem igen glodde vi på film och bara slöade. Sedan gjorde syrran våfflor, och så kom Jeaneth och Anders och käkade. När vi hade ätit klart så utbrister Sanna: "där kommer Kompis, Al och Spirit!" Så det var bara att slänga sig upp och ut och försöka få tag i dem. De sprang ett par gånger i full fart fram och tillbaka bredvid de andra hästarna som var kvar i hagen, sedan lät sig Spirit och Al fångas. Kompis hade ingen lust att bli fångad dock, men sedan fick Anders tag på honom så jag kunde sätta på Kompis grimman. Hästarna var ganska svettiga så det blev ingen ridning idag, men i morgon ska Al få sig ett rejält dressyrpass. Är ganska säker på att det är han som hoppat över, och sedan har de andra två sprungit igenom. Al hoppade ju över stängslet i fredags när pappa tog in dem, stängslet är väl ca 130-140cm och det hoppade han utan att ta sats... Duktig på att hoppa är han i alla fall, sen om det är just där han ska hoppa är väl en annan sak ;)

Nä nu ska jag sova, godnatt på er! Bjuder på en bild från promenaden =)


Gårdagens ridning med Al

Igår var det i alla fall fint väder när jag red, härligt!

Red ut en sväng till att börja med och Al kändes så där hård och tråkig i munnen. Red utan gramanen, vill inte använda den för mycket. På vägen hem blev det bättre i alla fall, och då tränade vi lite på skänkelvikningar, för att han skulle bli lite mjukare. Det gick riktigt bra, men han kändes fortfarande så där stel i munnen när vi kom hem igen.

Red lite efter vägen bakom stallet, eftersom det inte går att rida på några andra ställen än på vägen. Red fram och tillbaka efter vägen, och inte förrän när jag tänkte avsluta ridpasset så släppte det och Al blev riktigt fin! Innan hetsade han lite i traven, antagligen för att slippa jobba då han inte är i form riktigt än. På slutet jobbade han i en fin form och travade lugnt och fint = nöjd matte!

Skrittade av honom och tog sedan in honom och borstade av honom ordentligt. Tog sedan ut och hoppade upp på honom barbacka och red till hagen. Han är så himla snäll nu, min fina häst <3

Ni får två bilder från gårdagen från mobilen, ha det bäst!


Mycket läsning...

...kom i brevlådan igår! Nu behöver jag inte sitta och ha tråkigt i alla fall ;)


Dagens ridning med Al

Måste bara börja med att säga att jag tror jag har haft besöksrekord på bloggen idag, kul! Hoppas några stannar kvar och kikar in här ibland =)
 
Kan ju säga att vädret inte varit på min sida idag... När jag gick ut och tog in Al från hagen var det soligt och fint, så jag hoppade upp på honom barbacka och red tillbaka till stallet. Började borsta och gör i ordning honom för ridning, och när vi kommer ut har det börjat snöa och blåsa... Hästen som redan var på tå och väldigt lätt i baken blev ju såklart ännu piggare.
 
Fuskade idag och hade graman på honom. Har inte haft graman på honom på flera år, tror det var vintern 2010 som jag hade det sist? Tog den idag i alla fall så jag skulle ha lite mer kontroll över honom, och försöka få honom att jobba i en stadigare form.
 
Red ut en liten sväng och vädret blev bara sämre, när vi kom hem blev det dock soligt igen. Så då passade jag på och känna på honom ordentligt. Har nog aldrig suttit på honom och haft den känslan som jag hade idag, jisses vilken fin häst jag har! Hade dressyrsadeln på honom eftersom han jobbar bäst med den, och idag var han dyr kan jag säga, haha. Har aldrig varit intresserad av dressyr (att tävla alltså, träna är hur kul som helst) eftersom jag alltid haft svårt att sitta ner i traven, men Al har en sån mjuk och härlig trav så jag tror nog att det är dags att planera in en dressyrtävling i år!

Nu ska vi fortsätta jobba på formen och försöka bli så stadiga som möjligt, ja även jag måste bli stadig om det ska funka. Men jag är otroligt nöjd med dagens ridning, nu hoppas vi på att hovis kan komma och slå på Twister sin tappsko snart så jag kan börja träna med henne också. Ha det bäst, godnatt ♥
 
Min fina kille

Godmorgon !

Eller god och god vet jag inte, men morgon är det i alla fall!

Snön faller och jag tycker faktiskt att det är riktigt tråkigt, vill ju ha vår nu... Hästarna och hundarna är ute och nu är det dags för lite frukost.

Idag ska jag som sagt fixa med marsvinen lite extra. Ska även försöka få upp ett Till salu-inlägg hade jag tänkt, har en hel del grejer som jag måste bli av med =)

Ha det bäst! Frukost:


Rubrik, eller något...

Dagen har varit fullspäckad, men ändå helt okej. I morgon väntar nya äventyr, eller inte... Nej i morgon är det inget inplanterat, fixa stallet och pyssla med djuren. Men det gör man ju varje dag =)

Tror jag ska lägga fokuset på marsvinen i morgon, städa burar, tvätta marsvinen och klippa lite klor. Blir ju några klor att klippa, 98 för att vara exakt. Men de flesta är snälla, så det brukar gå ganska snabbt =)

Var till Dollar idag ock köpte mer hundgodis, så nu är jag grymt sugen på att träna med hundarna. Tigge skulle passa väldigt bra till både lydnad och agility, om hon bara vill, Fenja är "för mycket" än så hon behöver tagga ner lite innan man kan träna på allvar med henne. Fot och sitt kan hon, men hon har alldeles för mycket energi så hon kan inte det där med att fokusera riktigt ;) Drag passar hon utmärkt till, men hon skulle behöva vara med en erfaren draghund för att lära sig. Nu springer hon mest runt och leker och flamsar, haha.

Lassie är verkligen en pärla, känner mig ganska "färdig" med henne när det gäller inlärning av olika slag. Skönt att ha en hund att gå tillbaka till när man kör fast i träningen med de andra, en riktig läromästare är hon =)

Ska försöka göra inlägg åt alla hundarna, precis som jag gjort åt hästarna. Kanske vore kul för er att läsa =)

Nu ska jag sova så man orkar upp i morgon. Bjuder på en bild på min pärla från idag, ha det bäst och godnatt!


Ny design ! Igen...

Haha, visst var det jag som var sååå nöjd med designen för några veckor sedan? Blev en helt ny igår, och nu jäklar är jag nöjd!
 
Har alltid velat ha en ljus design, men inte för ljus heller. Nu är den ljus, men inte så ljus så man måste ha solbrillor på sig ;) Nej nu är jag riktigt jävla nöjd, ursäkta språket men så nöjd är jag! Börjar verkligen komma in i det här med koder osv, vilket är grymt kul =) Håller på med designen åt en kompis också, hade gärna gjort åt flera men hinner bara en i taget.
 
Ser ni inte den nya designen tryck på F5! Ha det bäst ♥


Onsdag

Redan onsdag, vart tar dagarna vägen egentligen? Nu har dessutom värmen försvunnit och bytts ut till snöstorm... Så tråkigt.
 
Läste på FB att det hade varit varg här i byn igår kväll, så när jag tog ut hundarna i morse tänkte jag att de skulle få springa en och en. För att vara på den säkra sidan liksom... Dock så hade de ingen lust att leka själv, så det blev att Fenja och Tigris fick springa samtidigt ändå. Tigris kommer ju direkt när jag ropar nu (peppar, peppar) så det känns tryggt.
 
Jag tror att vargen har följt efter några rådjur ner i byn, eftersom grannarna hade hittat ett halvätet rådjur ute i skogen för ett tag sedan. Dock så trodde de att det var Lodjur, vilket jag också trott eftersom att det är de enda spåren jag har sett. Kan absolut vara varg också, våra hästar smet ju ut ur sommarhagen för några år sedan och då hittade jag vargspår precis utanför hagen. Hoppas den springer tillbaka till skogen igen, för i byn vill jag inte ha den! Är ju svårt att få skyddsjakt på den också, eftersom den inte har gjort något. Helt sjukt egentligen, varför ska det behöva hända något för att folk ska reagera? Låter man det ske kan det vara för sent sen...
 
Nu ska jag inte göra något alls, ska in till tandläkarn kl. 15 och har nästan nyss kommit hem från doktorn. Så nu ska jag slappa lite =)
 
Ni får en bild på hundarna från i morse, mina fina vänner

Byta "hästsport"?

Ja det är frågan, ska jag byta "hästsport"? Inte byta, men absolut lägga till!
 
När vi var ut på äventyr i Januari så var vi och kikade på en hästlastbil, jätte fin var den men nu var det inte den jag skulle skriva om. De vi var och kollade på lastbilen hos höll på med körning, alltså inte trav utan martonkörning, enbet, par osv. Jag blev riktigt taggad på detta då jag älskar körning, men aldrig varit i kontakt med det förutom när det är i Globen, och det är ju ändå inte samma sak.
 
Jag letar just nu förfullt efter en fin rockard åt Al, då det är han jag ska börja med.  Han är ju aldrig körd innan han kom hit, men i vinter har han faktiskt dragit kälke både med och utan mig på. Sen har jag ju tömkört honom ca en gång i veckan sedan han kom hit, så det kan han ju. Helst vill jag köpa en vagn från de som vi var till, men det har jag inte råd med nu. Så då får det bli en rockard!
 
Sele har vi väl, både en bröstsele och en loksele som ska kunna passa. Men jag vill köpa en riktigt körsele åt honom, så nu ska jag sälja av massor av gamla saker och alla de pengarna ska gå till körgrejer =) Kommer nog inte bli många kronor, eftersom mycket av det som ska säljas bara ska slumpas bort för en billig peng. Men när det kommer till att spara så är jag grym, eftersom jag aldrig åker och handlar i stort sett. Säger hon som nyss var till Ullred, haha ;)
 
Det här betyder dock inte att ridningen kommer upphöra. Jag gillar variation, vilket jag tror att hästarna också gör. Jag hoppas kunna starta Al i både hoppning och dressyr som storhäst, kanske i år annars så har jag inte så bråttom. Dessutom så skulle det vara kul att hitta någon ryttare som har ponnyåldern inne och kanske vill tävla honom i hoppning eller dressyr nån gång, han är ju grym på att hoppa =)
 
Det som är så bra med körning är att man aldrig växer ur sin ponny, du kan alltid tävla ponny inom körning, vilket är kanon enligt mig! Dessutom så finns det väl inget finare än en haflinger framför vagn? Så läckert =)
 

Haflingerhingsten Agilo 20 i Precision, Flyinge 2009 ! 
Agilo 20 i Maraton SM Flyinge 2008
 
Agilo vandrade vidare den 9 mars 2013 pga sjukdom, 2012 tog han SM brons och han var med i hela 8 SM, och har fått fyra SM titlar allt som allt.

Foto: Annie Kallhede Lundvall
 

Två ridpass blev ett...

Igår var det äntligen dags att sätta igång Twister igen efter en tids vila, pga att hon dragit av sig båda framaskorna och hovis inte kunnat komma tidigare. Så i fredags fick hon nya skor, äntligen!
 
Tog in hästarna och började borsta på Twister. När jag precis var klar med borstningen och skulle kratsa hovarna så upttäcker jag, att ena framskon är borta... Så det var bara att ställa in den finputsade, tränings-sugna pållen och hämta in Al istället. Antagligen så har hon lyckats dra av sig skon när de smet ut i skogen, så nu får vi vänta på att hovis kan komma och slå på en ny sko.
 
Al hade inga problem alls med att komma in, tvärtom! Han är så glad och positiv till arbete nu, inte alls samma ponny som när han kom =)
 
Tänkte ta en mysig och lugn skritt-tur på honom i det fina vädret, trodde jag ja. Skritt blev det inte, han skulle trippa halva vägen bort och halva vägen hem. Inte mig emot, eftersom jag älskar när det finns lite power. Dessutom så var han på riktigt "fnys" humör, så han fnyste åt det mesta. Haha, men han går framåt nu i alla fall, och slänger sig inte om och sticker som han gjorde förr. Blev en rolig ridtur i alla fall =)
 
Fixade stallet tidigt igår, vilket var grymt skönt! Hästarna kom väl in runt halv 5, och de klagade inte trots fint väder ute. Idag kom de ut runt 8, eller ja, inte stona och fölena eftersom de hade haft sönder hagen igen. Busungar ♥ Det är så svårt att få strömmen att gå runt i tråden, så då traskar de gärna ut i skogen och käkar lite kvistar. Det gör egentligen ingenting om de gör det, problemet är bara att det inte är vår skog. Ponnyerna och Spirit har ju lite skog i sin hage så de är mer än nöjda ;)
 
Nu ska jag gå ut och mocka lite, sedan blir det ett ridpass på Al. Bara lugnt dock, eftersom han är under igångsättning. Han har skrittats några dagar nu, så idag blir det kanske lite trav om undelaget tillåter. Ha det bäst, så ska jag försöka bli bättre på att skriva inlägg =)
 
Al från förra våren, maj tror jag det var. Det var även här jag bestämde mig för att spara ut manen på honom, här är den i och för sig inte nyklippt heller men sen dess har jag inte klippt den i alla fall. Är riktigt sugen på att klippa stubbman på honom, eftersom jag tycker det är såååå snyggt! Får dock inte det för mamma, haha ;)
 
 

Älskade djur ♥

Gårdagen var underbar, och vädret är ju inget att klaga på. Lite kyligt dock, men solen lyser upp det så det gör inget =)

Tog ut Fenja för att fotografera henne lite, Lassie var också med. Tog kanske en kvart så kom Tigris också, haha tokunden... Som ni kanske förstår så gick inte fotograferingen så himla bra, eftersom jag inte kan ha alla tre lösa på samma gång. Lassie sticker inte, men de andra två dårarna kan göra det. Och jag orkade verkligen inte vänta på dem igår, så då fick Fenja vara lös istället och Tigris kopplad.

Gick sedan till stallet och mockade, så då fick vovvarna vara med då också. Tigris älskar att vara i stallet, Fenja springer mest omkring och tokar.

I morse tog jag ut hundarna i hundgården (inte Lassie då, eftersom hon alltid går lös här på gården), gav hästarna hö inne (eftersom hovis skulle komma) och sedan hämtade jag hundarna igen och släppte de på åkern bakom stallet. Tigris fick springa först, och inkallningen funkade klockrent! Förstår inte varför hon ska vara så omöjlig på nya platser, när det funkar toppen hemma? Aja, blev riktigt glad när hon lyssnade =)

Sedan fick Fenja springa lite och det första hon gör är att slå en kullerbytta! Haha, såg så himla kul ut. Hon kom också riktigt bra på inkallning idag, hon brukar vara lite uppe i det blå om man säger så ;)

Gick in och käkade frukost och sedan kom hovis. Nu har han skott Al och håller på och skor Kompis nu. Blir en skritt-tur på Al senare, så får vi se om Kompis får komma ut och röra på sig också =)

Ha det bäst, så får ni en bild från igår!


Fenjas år del 5 ♥

 

Fenjas år del 4 ♥

 

Fenjas år del 3 ♥

 

Fenjas år del 2 ♥


Fenjas år ♥

 
 

Fenja 1 år !

Ett år har gått sen jag såg Fenja för allra första gången, helt otroligt. Jag var på praktiken (Hundspann) med mina vänner och upptäckte att tiken som väntar valpar inte syntes till, så vi frågade han som har alla draghundarna om han kunde titta i kojan om hon var där. Visst var hon det, och 8 ganska nyfödda valpar låg där också! Jag föll direkt för den bruna lilla tiken, hon såg verkligen ut som en teddybjörn.
 
Det gick några veckor och hon blev ju bara sötare och sötare. Jag sa till Ammie (som jobbar där) att jag tyckte hon var söt, då svarade hon snabbt "då ska du ha henne". Jag blev ganska paff och sedan gick vi in och frågade, eller Ammie rättare sagt sa åt dem att jag skulle ha den valpen. Sagt och gjort, så blev det den lilla valpen som fick komma hit några veckor senare!
 
Idag är det bara Fenja som finns kvar, de andra valparna fick hjärtfel efter att jag fått hem Fenja. Så vi sänder en extra stor tanke till hennes syskon idag, som tyvärr inte kan vara med och fira sin 1 årsdag... ♥
Igloo, Kurt, Fenja, Liz och Rankoo
 
 
 
 

Dagens gympass...

...bära brädor!


Rolig bildserie på Fenja !

På Fenjas 10 månadersdag så var Amanda och Danny hit och vi fotade hundarna. Fenja som alltid har galenskaper för sig hade nog den värsta den dagen, så här kommer en bildserie på henne!
 Fenja hittade något i snön som hon sprang runt och kastade med, alltså den här hunden är nog den lyckligaste som jag träffat. Kan hitta på tok hela tiden, min lilla buse ♥
 

Gårdagen

Har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva här, känns som att det blir tråkigt i längden att läsa vad jag gör om dagarna eftersom det inte är nå speciellt alls... I och för sig så har jag inte bloggen för läsares skull, utan för min egen. För att jag ska ha någonstans att skriva precis vad jag vill, och jag känner själv att det är tråkigt att skriva om mon vardag...

Igår hände det inget speciellt heller. Eller jo, på kvällen men innan det var det ganska dött. Mockade ur boxarna åt ponnyerna och bytte spån, fixade med marsvinens hemsida och njöt av solen. Hovis kommer förhoppningsvis nästa vecka, så då får jag tre hästar att rida igen! Dock så överlåter jag Kompis till Frida och Sanna, eftersom jag inte hinner med honom riktigt.

Igår kväll kom Sanna hit, och vi tjocknade i oss pizza och godis tillsammans med min syrra. Var längesen jag åt så mycket onyttigt på samma gång, eftersom jag slutat äta godis förutom vid speciella tillfällen. Visst, jag åt ett par godisbitar när vi var i Ullared, men sen dess så har jag inte ätit och innan det vet jag inte när jag åt sist. Så igår till finalen av melodifestivalen så myste vi till rejält med som sagt pizza, tog även fram chokladfontänen och lite frukt och bär. Super mysigt!

Nu ska jag sluta skriva, så får vi se vad nästa inlägg handlar om. Glöm inte att klicka på skylten här på sidan som det står "Marsvin" på, och kika in och kolla på mina små sötnosar =)

Ha det bäst, så får ni lite bilder från gårdagen!


Snickra i solen !

Har snickrat för fullt nu ett par dagar, och jösses vad skoj det är! Men ibland är det inte så lätt...

Snickrar lite olika grejer åt marsvinen, bild kommer kanske senare. Men det jag tänkte visa nu är något helt annat!

Att snickra och ha två katter och en hund med sig är inte så lätt, så här får ni två bilder på hur det kan se ut.

Ha det bäst!


Utställningen i Hållnäs!

I lördags var det marsvinsutställning i Hållnäs, och jag hade som vanligt inga höga förväntningar alls.

Kom dit en halvtimme för tidigt, och dagen blev riktigt lång... Hanar var först ut i PET (18st), och Blackie som snart är 2 år gammal var i typ näst sista gruppen... Så väntan blev lång, men det var det helt klart värt! Domaren älskade honom, och han fick 90p och sitt första silverkort.

Amy var tredje ut bland honorna, och hon fick inga dåliga poäng heller! 91p men utan silverkort, då det var många som fick 92p bland honorna. Blev ingen final för någon av dem, men det gör absolut ingenting. Att få ett silverkort slår det mesta faktiskt =')

Nu ska vi ladda om och nästa utställning blir i början på april! Dock så följer inte Amy med då, utan hon ska få bebisar först så hon förhoppningsvis lugnar ner sig lite.

Tog inga bilder alls, så ni får bilder från tidigare på Blackie och Amy =)


Vinn biljetter till GHS !

För att komma till tävlingen: http://warnmarks.se/?p=9117


Utställning i morgon!

Ja i morgon är det dags, Amy och Blackie's första utställning och min andra. Har varit på flera stycken men bara ställt ut en gång, och den här gången en av mina egna uppfödningar, spännande =')

Just nu sitter jag och torkar marsvinen efter ett bad. Amy är verkligen det mysigaste marsvinet som finns! Kliar man henne så lägger hon sig ner, och så ska man klia henne på magen. Min sötnos! Blackie är också speciell, han finner sig i allt.

Nu ska jag glo på gladiatorerna, ha det bäst!

Fina Amy <3


RSS 2.0