Mushing !

Yes, som rubriken lyder så blev det lite träning med hundarna idag, och med träning menar jag drag!

Tog Arrow - Bamse fram, bara för att Arrow ska lära sig att gå i led. Dock så jobbar han uruselt bredvid Bamse, vet inte varför men han fjantar som fan när han går bredvid honom. Kör man honom med cykel ensam så går han som en klocka, men så fort han är bredvid Bamse så bryr han sig inte och tycker att allt annat är så intressant... Unghundar alltså.. 

Fenja - Ero gick klockrent i alla fall! Ero är en så gullig hund alltså, han gör det man ber om och jobbar på i lagom takt! Han har redan hittat rätta tempot för att orka hela turen, och vill aldrig ha vatten. Och då är han yngst! Riktigt imponerad är jag i alla fall, Fenja har ju nästan nyss hittat tempot, och då fyller hon 3år den här månaden! 

Är otroligt nöjd i alla fall och det blev hundarna också. 1mil blev det idag, så nu får de vila en dag och så får vi se hur vädret blir. Fortsätter värmen så blir det nog individträning med cykel nästa gång! Det vill säga max två hundar för att träna kommandon och möten med fordon, djur och människor :) 

Arrow och Bamse ♥️
Ero och Fenja blev lite skitiga, hehe ♥️
Speciellt Ero som fick gå längstbak hela tiden ♥️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0