Vill ha fredag, NU!

Usch vad jag längtar efter fredag... Men vad är det som händer då? Jo, Eric Saade kommer till Valbo Köpcentrum! Jag längtar som satan efter att få höra hans nya låtar live, eftersom han släppte sin nya skiva idag. Självklart så beställde jag den så att jag skulle få den signerad, så nu sitter jag här och lyssnar på de nya låtarna! Älskar dem♥

Ska även passa på och fota. Har jätte många bilder sen han var i Furuvik, men har inte hunnit fixa dem. Men en ska jag kunna bjuda på i alla fall =) Nu blir det ner och mysa lite, sen sova! Ha det bäst!


Bild från Furuvik! Längtar så himla mycket!!


 


Följ bloggen via bloglovin!

Så, nu kan ni följa mig via bloglovin! Ska även fixa en knapp så ni enkelt kan följa bloggen =)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3242709/the-life-of-linda?claim=8ru4yypfw7k">Följ min blogg med Bloglovin</a>


Globen shoppingen!

Tänkte visa lite bilder på det som inhandlades under SIHS! Blev faktiskt inte så himla mycket handlat i år, hade trott att jag skulle få med mig några grejer till hem...


Vintertäcke åt Al från "Nisch Häst", Undertäcke åt Al från "Sjöhagen Wear", Schabrak åt Kompis från "Charlies", Stallboken, Lädertvål, Ridhandskar och ett ridreflextäcke åt Al och Kompis från "Horze"!

Ridhandskar av märket "Roeckl"
Sjukt sköna och varma, och jag behövde verkligen nya handskar då mina är väldigt trasiga...

Stallboken och lädertvål

Lädertvålen kommer från "Veredus" och vann Hippsons test av olika lädertvål! Så det kommer bli spännande att testa den =)

Schabrak åt Kompis! Fyndade det för ett riktigt bra pris måste jag säga! Ynka 100:- =)

Det var allt som blev köpt. Dock så fick jag reflextäcket av mamma och pappa då det är en säkehets grej =) Sen så köpte syrran ett schabrak till mig men det kommer på posten sen. Så nu längtar jag som satan! ;D

Nu ska jag fixa stallet, hörs!



På väg hem

Så då är man på väg hem från skolan då! Började halv tolv och slutade runt halv två ;) riktigt härlig dag!

Planeringen för dagen är att rida, plugga och självklart fixa bilderna på sakerna som inhandlades på Globen =) ska även försöka fixa lite tidsinställda inlägg. Ha det bäst!

//L.E


För mycket mobilbloggning ?

Tycker faktiskt att det har blivit lite väl mycket mobilbloggning för min del. Man får ju aldrig chansen att lägga upp fina bilder då!

Dagen har bestått av skolan och stallet. Har inte hunnit med så mycket mer faktiskt... I morgon blir det special idrott i skolan, kommer bli nice =)

Måste verkligen "Dissa" vädret. Det blåser och är lerigt! Vart är snön någonstans?! De två senaste åren har jag verkligen inte längtat efter snön, men nu får den mer än gärna komma! Hästarna blir så himla rena och fina när snön kommer, istället för att vara alldeles leriga... Båda mina ponnyer rullar sig i leran där den är som värst, och det är inte roligt att borsta bort. Tror nog att det är många som vet precis hur det är. Så snön får helt enkelt ta och komma nu tycker jag!

Nu ska jag sova, godnatt =)

//L.E


Tårtor

När vi firade syrran i lördags (hon fyller idag egentligen) fick jag order om att göra tårtorna, så jag tänkte bjuda på lite bilder på dem =) Klicka på de små bilderna för att få dem större! =)


Tårta med chokladmouse och maräng!




Marsipantårta men chokladdekoration!


På väg hem igen

Då var man på väg hem igen då. Har verkligen haft det toppen, och jag längtar redan till nästa år =)

Fick faktiskt lite grejer köpta också! Dock inget vardagsträns som jag hade tänkt, men jag hittade inget som direkt "klickade" så då fick det vara. Ska kolla på lite olika hemsidor, så kanske jag hittar något. Hade ju beställt ett ifrån Hööks men leveransdatumet blev ändrat tre gånger så då sa jag ifrån det.

Jag kan ju säga att jag verkligen är taggad inför morgondagens hoppträning med Al! Hoppas vi får prova på lite högre höjder då. Var ju på ridläger med honom och då hoppade vi drygt 95cm! Vilket han bara klev över... Så jag vill så gärna prova hoppa med honom när han verkligen tar i, och inte bara "kliver" över.

Skriver mer i morgon, och då kommer det förhoppningsvis lite bilder också =) bjuder på en kass mobilbild nu. Ha det super! //L.E


@Globen!

Eftersom blogg.se appen har krånglat så lägger jag upp ett inlägg nu =)

Sitter just nu och väntar på att sista "showen" ska börja, tyvärr... Hade kunnat vara här i flera timmar till! Men så är det och det har verkligen toppen i år igen. Nu ska det bland annat bli stjärnornas hoppning, vilket kommer bli riktigt roligt att se! Hoppas på att Musse vinner igen ;) Ha det bäst!

//L.E (//L.E = mobilbloggning)


På väg till SIHS!

Yes, nu är vi äntligen på väg till Stockholm International Horse Show! Längtar efter det varje år och nu är det alltså äntligen dags igen =)

Men varför längtar man så otroligt mycket då? Jo, jag längtar verkligen efter allt! Stämningen, spänningen och såklart massor utav shopping! Dock så finns det ju nackdelar med själva mässan, och det är ju att det är så himla trångt. Dessutom så är jag så bortskämd med Falsterbo så jag brukar inte hitta det jag verkligen vill ha... Men samtidigt så är SIHS mysigare än Falsterbo, eftersom det börjar närma sig jul och föreställningarna brukar vara helt underbara! Vad som står på dagens program kommer senare ;) Nu ska jag ta och sova lite, har varit vaken sen 04.15 så jag får passa på medan jag kan! Ha det bäst!

//L.E


Välkommen till TLOL!

Nu kör vi igen! Ny blogg, ny design och ny inrikting! Den här bloggen kommer handla om min vardag, men mest foto. Jag hoppas verkligen på den här bloggen nu! =D

Angående bloggnamnet så står TLOL för "The Life of Linda". Alltså kommer bloggen handla om hela mitt liv, och inte bara hästarna. Jag kände att det blev för svårt att endast driva en hästblogg, då jag är intresserad utav de flesta djur som finns så nu kommer jag kunna uppdatera mer nu när jag skriver om min vardag. Dessutom så kände jag att jag ville visa mina andra foton, och inte bara på hästarna, så då fick det bli så här!

Hoppas att ni vill följa min blogg, för jag ska verkligen försöka satsa på den här nu! =)

 

 


RSS 2.0