Även om det känns mörkt, så skiner solen...

Efter gårdagens besked så känns allt mörkt och kallt, ändå så skiner solen och det blir varmare och varmare...

Jag mår ju inte direkt så bra om man säger så, men jag ska försöka vara stark och försöka tänka på annat. Så jag åker snart till Amanda och går en promenad med henne och hundarna. Kameran följer givetvis med, men när bilderna kommer är oklart...

Som ni säkert förstår så kommer jag försöka uppdatera, men det är inte lätt när man helst vill krypa ner under täcket och gömma sig, och helst stanna där en vecka eller två. Jag hoppas att ni förstår, och jag återkommer när jag känner mig redo. Det kan alltså bli om en timme eller om några dagar, vi får se helt enkelt.

Vi hörs.


Det är tur att jag alltid har dig vid min sida ♥



Tom...

...så känner jag mig just nu. Helt tom... Ett besked som kom helt oväntat, och jag kan fortfarande inte fatta det.

Som jag skrev tidigare så skulle jag på rovdjursmöte nu ikväll, och vi hann knappt innanför dörren innan telefonen ringde. Helt ovetande vad som skulle hända och sägas, så svarade mamma. Att se hennes ögon tåras och sedan brista ut att det inte kan vara sant, det gjorde en helt tom.

Som ni kanske förstår så var det inget roligt "besked", och jag tänker faktiskt inte skriva något mer än så här.

NI får ha det bäst! Själv kommer jag nog inte ens kunna sova...



Bilder på Lassie del 1

Här kommer några bilder från när jag fotade Lassie på åkern. Hon är så himla fin, min lilla vovve ♥ =')

(obs, hon är otrimmad på dessa bilder!)





Världens bästa ♥


Måndag!

Dagen började med att jag tog en halvtimmes sovmorgon (gick alltså upp klockan 8), och sedan blev det en promenad med vovven ca 40min. Helt underbart var det!

Efter det blev det såklart frukost, och sedan åkte jag och pappa in till Sandviken för att pappa skulle göra något. Sedan åkte vi och hämtade vi spån, och nu är vi på väg hem.

Det har alltså inte hänt så jätte mycket, även om jag har hunnit med en del. Nu blir det i alla fall hem och rida! Blir ingen hoppträning ikväll, eftersom vi ska på rovdjursmöte.

Ha det bäst! // L.E


Godnatt!

Är riktigt, riktigt trött nu. Började ju dagen med en kort promenad i det härliga vädret, och sedan gick jag hem och hämtade kameran och gick sedan ut igen. Blev en hel del bilder på min vackra vän!

Efter det så hörde min kompis Amanda av sig, och vela också hänga med ut på promenad. Så jag och Lassie åkte dit, och det blev en promenad på ca 1 timme och en kvart. Även där blev det en hel del bilder, men ni får dem i morgon. Då PS har krånglat hela kvällen, och jag har inte fått igång det förrän nu! Så i morgon kommer ni nog få bättre uppdatering med massor av bilder =)

Nu ska jag gå och lägga mig, så jag förhoppningsvis är lika pigg i morgonbitti som jag var i morse ;) Ha det bäst!
image description
Min vackra vän♥ (Obs. mobilbild)


Underbart väder!

Är just nu ute på en liten morgonpromenad med vovven. Riktigt skönt och vädret är verkligen underbart!

Ha det bäst! // L.E


Mys på hög nivå!

Sitter och myser med min älskade syster. Har nyss kollat på melodifestivalen, och vad ska man säga? Danny "härmar" Eric, och lyckas dessutom... Aja, nu ska jag inte klaga =)

Nu blir det att kolla på hästhoppning! Hörs!


MYS!!



Dagens ridning med Al

Är ganska nyss hemkommen efter att ha varit ute och ridit med mina grannar. Så jag tänkte skriva lite hur det gick osv. =)

Började såklart med att gå ut i stallet och fixa i ordning Al, och sedan begav vi oss ut i blåsvädret! Det blåste som sjutton, och Al var minst sagt på tårna. Men jag tycker att han skötte sig helt okej ändå =)

När jag kom till min granne så var det bara jag där, men ganska snart så kom hon ut och fixade i ordning sin häst, och sedan kom även nästa granne.

När vi sedan red iväg så blev den ena hästen (Mimmi) sur på Al, så han gjorde ett hopp rakt ner i diket (som det såklart var fullt med snö i), men Al löste det och vi var hel båda två. Tack vare den lilla insidenten så hamnade vi lite på efterslänten, så Al började trippa och blev lite nervös. Men så fort vi kom ikapp så blev han lugn.

Resten av ridturen gick faktisk ganska bra! Förutom att Al var väldigt rädd för Mimmi då. Men ändå när vi skildes åt så gnäggade han efter henne? Konstiga ponny...

Avslutade med att rida några trav- och galoppvarv på åkern, vilket både jag och Al älskade. Jag ville verkligen inte sluta, men då jag blev alldeles svettig (hade på tok för mycket kläder på mig, då solen lyste upp och var väldigt varm när vi kom hem) så var jag tvungen att sluta. Men så himla härligt det var alltså!

Är väldigt nöjd med min super ponny idag, och i morgon blir det vila eller en kort promenad =)


Min fina lilla ponny ♥


God morgon!

Trots helg och faktiskt sportlov, så går man upp i skaplig tid. Känner mig så duktig! Haha, eller inte... Tänkte i alla fall skriva vad jag ska hitta på idag, och självklart så ska jag försöka hinna med några inlägg också =)

Rida ut med grannarna.
Blir en skrittrunda runt byn som är ca 6km lång. Har börjat rida den själv med Al nu på lördagar, men idag får vi sällskap! Så kul! =)

Ut på promenad med Lassie och Amanda.
Ska följa med en kompis ut och gå, då hon ville att jag skulle försöka hjälpa henne med hennes hund Danny. Vilket säkert inte kommer gå så bra... Haha, men vi får se hur det går ;)

Rida en tur på Kompis!

Fixa i stallet, mocka osv.

Sedan blir det kvällsmys med syrran!

Så ser min dag ut hittills. Sen kommer det säkert hända fler saker också! Känns som att det kommer bli en helt okej dag i alla fall =)

Jo juste. Mitt objektiv till kameran har pajat... Alltså det objektivet jag använder mig utav mest. Så jag ska försöka lämna in det på lagning. Fast ett nytt skulle ju inte sitta fel det heller. Dock så vill jag ha ett 50mm i sådana fall, för det andra är ju ett 18-200mm och passar perfekt för "vardagsfotografering". I alla fall, så tänkte jag bara säga att det blir nog inga bilder från idag. Men ni överlever nog på gamla osedda bilder? =)

Ha det bäst!



Äntligen!!

Nu har jag äntligen köpt en ny dator! Valde mellan en dator och en dressyrsadel, och det fick helt enkelt bli dator... Dock så ska nog mamma och pappa köpa sadeln åt mig, om den nu passar. Annars får det bli när jag har fyllt år =)

Nu ska jag verkligen försöka börja blogga igen, men jag kommer nog inte vara "igång" igen förrän om några dagar. Då jag måste fixa bla. photoshop! Har inte rensat min kamera på bilder på snart en månad, så det behövs ;)

Ha det bäst, så skriver jag mer i morgon!




Kul...

...att hela inlägget försvann och endast bilden blev kvar!! Hade skrivit ett lååångt inlägg om dagen, men så försvann det! Ah, nä jag orkar inte med att mobilblogga. Tar paus tills jag sitter vid en dator igen...

// L.E


Torsdag


Förkyld...

Som ni har märkt så har uppdateringen varit väldigt dålig den här veckan, och anledningen är helt enkelt att jag varit sjuk och inte haft något att skriva om.

Jag skrev ju även i lördags att jag är utan dator, och mitt huvud är verkligen fullt med idéer på olika slags inlägg, men utan dator går det ju inte... Ni får helt enkelt räkna med dålig uppdatering och tråkiga inlägg framöver.

Jo jag skrev ju aldrig hur det gick i Stockholm heller! Det gick väl sisådär... De hade endast MW (medium wide) inne, och den passade inte alls i vidden. Så tjejen som värmer om sadlarna skulle ha kollat i måndags om den gick att värma om så mycket, men än har jag inte hört någonting. Men vi får hoppas att den passar, för det var verkligen super snygga och sköna sadlar! Om inte så blir det en billigare sadel, och lite pengar över till dator. Dock så har jag inte råd med datorn utan att köpa sadeln, utan det fattas några tusenlappar... Men men, vi får se hur det blir! =)

Ha det bäst // L.E


På väg mot...

...Stockholm! För att kolla på en dressyrsadel åt Al och hämta pappas andra Kadett =) Ska kolla på en speciell sadel, och fråga om det möjligen går att bredda ut den så att den passar Al. För jag tvivlar på att den passar nu ;)

Måste även be om ursäkt för dålig uppdatering, och endast mobilinlägg... Hade tänkt göra flera tidsinställda till idag, men det visade sig att datorn hade andra planer. Startade datorn igår och möttes av att den fått virus, och den stängde ner i stort sett allt jag tog upp. Så nu ska jag försöka att rensa den på det jag vill ha kvar, och sedan är det bara att försöka samla till en ny... För om jag hittar en sadel idag så blir jag ganska fattig, och då får ni helt enkelt stå ut med mobilinlägg tills vidare, tyvärr.

Men nu ska jag försöka att tänka på att hitta en sadel, istället för pengar och andra tråkigheter! Hoppas att ni får en underbar dag, för vädret är verkligen på topp idag! =D Ha det bäst! // L.E


Gårdagen

Gårdagen blev kanske inte riktigt som planerat, hade ju planerat att rida kondition på Al och rida Kompis. Men så blev det inte riktigt...

Jag kom hem ganska sent från skolan (ca 17.30), och då käkade jag lite. Sedan gick jag ut i stallet för att mocka och rida. När jag kom ut var det fruktansvärt kallt ute, och mockningen tog lite extra tid eftersom jag får väldigt ont i mina axlar och i nacken. När jag väl tog in ponnyerna kände jag igen att det var för kallt för att rida kondition (typ -15 grader), så jag valde att rida ut en bit istället och bara fokusera på att han skulle flytta sig för skänkeln, och jobba i en stadig form. Och jisses vad fin han var! Flyttade sig perfekt och jobbade i en fin form, duktig ponny! =)

Hann dock inte rida Kompis, då jag var klar i stallet runt halv tio.

Är dessutom hemma från skolan idag, då jag känner mig lite förkyld... Men vi får hoppas att jag blir bättre så jag kan rida senare! =)

Ha det bra! // L.E


I skolan...

God dag allihopa! Har ni en trevlig dag? Det har inte jag... Sitter i skolan och det är sååå tråkigt. Snöar gör det också, och det känns som om det är -20 ute. Visst, jag har tjatat om snö hela vintern, men INTE kylan... Usch, nu vill jag vara hem!

När jag kommer hem ska jag rida lite kondition på Al, och kanske skritta ut på Kompis =) Om det har slutat snöa så ska jag nog ta en liten springtur också! Man mår alltid bäst efter att ha motionerat, dessutom så känner man sig så duktig ;)

Skriver mer senare, ha det bäst! // L.E


På väg in till skolan!

Idag börjar jag inte förrän halv tolv så jag är på väg till skolan nu. Har endast en lektion idag och det är hundsport.

Dock så slutar jag tre, och då blir det hem och rida. Ska försöka rida Kompis idag hade jag tänkt! Han är nog som en levande bomb, men det ska nog gå bra ;) Al ska jag jobba med från marken, och även försöka filma hur jag har arbetat med honom! =)

Ha det bäst! // L.E


Bilder på Al och Kompis!

Här kommer ett inlägg från en fotografering som jag hade på mina pojkar för att fixa den nya headern! Dem är ganska färska, tagna för drygt 2 veckor sedan =)








RSS 2.0