Twister Pati ♥

Fullblod
Född 2004
U: Ronya Pati E: Desert Sport
 
Twister är verkligen en mysig häst, och otroligt snäll! Ibland för snäll för sitt eget bästa... Även detta en egenuppfödd!
 
När Twister var ung skickades även hon iväg på träning, men till galoppen. Vi trodde väldigt mycket på henne, men eftersom hon överansträngdes redan hos den som red in henne så blev det bara en start för henne där hon travade in i mål pga att hon var halt. Tränaren hon stod hos trodde på henne, men vi sa så att hon får komma hem istället och så blev det.
 
2007 kom hon hem hit igen! Var några som var hit och red henne innan hon åkte till fodervärden sommaren 2009, och 2011 kom hon hem igen för att bli betäckt.
 
Under sommaren har Twister gått med sitt föl, hon har verkligen varit en kanon mamma! Så här duktiga och snälla mammor har vi aldrig haft, antingen så har de varit överbeskyddande eller inte brytt sig alls om fölen. De här stona däremot har varit alldeles perfekta mammor, det vill söga Rain och Twister.
 
Nu har jag äntligen satt igång Twister igen, och hon utvecklas fort. Tanken är att vi ska fokusera på dressyren, eftersom vi är osäker på om hon håller för hoppning, men några skutt kommer vi nog ta även om det inte blir så högt =)
 
Denna sida kommer att uppdateras mera när jag ridit henne lite längre, och vi får se hur långt vi kommer i utbildningen!
 

Twister och Nado, dagen efter han föddes
Twister och Nado busar i hagen!

Twister och jag tränar här hemma i hagen början av 2013
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0