Jädraås!

Den här veckan blev det två vändor upp till Jädraås! Köra hund är min passion nu för tiden, haha =) 

I tisdags var jag upp för att hjälpa Ammie att köra hennes hundar, så körde hon hennes jobbs hundar. Var väl inte så där höjdar kul att köra 37km i regn och kyla, men vad gör man inte för att få köra hund! Det är ju så skoj att vara där uppe.

Idag blev det ännu en sväng upp dit, men idag utgick vi från Ammie och även mina två vovvar fick vara med! Är så himla nöjd och stolt över dem så det finns inga ord. Tigris har gått från att vägra dra och gå och gömma sig, till att tycka att det är superkul och dra hela rundan som vi körde! Fenja drog också jätte bra, men hon är lite "valpig" än så ibland springer hon och tittar på annat, bland annat vart matte håller hus, haha ;)

Det var verkligen hur roligt som helst att se mina hundar jobba i ett riktigt spann, och nu längtar jag tills jag har ett eget! Jag har ju i och för sig redan de bästa, men nån mer ska man väl kunna klämma in, haha ;) 

Nu ska jag sova, hörs! 

Bild från i tisdags! Balto och Molle längst fram =)
Närmast Jack och bakom honom står Dayzi =) 
Baltazar, Tigris pappa :D
Bild från idag! Bakifrån: Baltazar & Blondi, Tigris & Fenja, Jack & Dayzi och till sist Molle och Balto :D 
<3
Mina duktiga tjejer <3
 


Mycket nu!

Hinner aldrig skriva här nu, är ju fullt upp med hundgården för tillfället!

Idag var vi och köpte massor av material i alla fall. Så hundrummet kommer verkligen få sig ett lyft också! Hundgården beräknas bli nästan 60 kvm, nu är den "bara" 31 ;) Kommer bli kanon det här! 

Nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon för att köra lite hund i Jädraås. Längtar!! :D Så godnatt med er! //Linda 

Pappa hjälpte mig med grävningen av hundgården! Tack bästa pappa Nu händer det grejer !

Varit lite tyst här nu så jag tänkte avslöja lite grejer för er!

Här hemma är det full fart, håller på och fixar med hundgården och hundrummet för fullt. Planen är att bygga ut hundgården innan snön kommer, så önska mig lycka till, haha! :D Så igår gick nästan hela dagen åt för att åka till Hudik och hämta nät, och dagen innan det städade jag upp lite här hemma. 

Idag blev det en tur med BMX:n med Tigris. Hon drog som aldrig förr och det där med att hjälpa till och trampa var överskattat. Sedan märkte jag, när det gick lite fort, att bromsarna inte fungerade riktigt. Men vi överlevde båda två och jösses vad roligt det var! :D Blev ca 2km bara för att det var första gången, så i morgon ska Fenja få samma tur och sedan en lite längre sväng med Tigris på söndag. Så himla kul när jobbet man lagt ner börjar ge resultat, så vi får väl se hur Fenja reagerar när det blir en cykel bakom henne. Tror hon kommer dra järnet, på ett positivt sätt alltså ;) 

Nu ska jag snart käka, sedan blir det nog godnatt. Ha det bäst! //Linda 

En hel del skräp har körts undan i alla fall! 

Droppar på fönster igår när vi åkte till Hudik!

Tigris tränar på att stå och stanna!

Duktiga Tigris in action ! <3Super jägaren !

Ja vad ska man säga? Har aldrig varit med om en katt som fångar så mycket och så ofta som våran Skrållan.

Härom dagen fångade Skrållan en mus när jag var ute i stallet, och sedan hittade jag ytterligare en mus mitt på stallgången. Idag när vi kom upp i stallet så var det dun överallt, och inne i den tomma boxen var det alldeles fullt och Skrållan satt stolt i hörnet och spottade fjädrar. Vi gick in och kollade och där låg en sönder äten DUVA! Katten har alltså fångat en duva och käkat på, haha ja en bra jägare är hon allt! 

Är väldigt glad över att ha denna lilla filur, hon fyller verkligen vardagen med många skratt när det egentligen är ganska jobbigt. Min "musrädsla" har börjat försvinna också, undrar varför? ;)

Skrållan blodig och full med dun ;)Fenja ♥

Ett annorlunda gympass

Känner att jag nog kommer ha ganska rejäl träningsvärk imorgon efter dagens jobb. Men jösses vad bra det blir!

Började rensa ur hundgården idag på det där grövre gruset/stenar, så det blev två fulla traktorskopor fyllda. Jäkla ösande med spade till en skottkärra utan luft i däcket... Men men, nu är det klart i alla fall, nu ska det bara på med lite finare grus så det blir lätt städat där inne!

Funderar även på att bygga ut hundgården, så jag ska kolla hur mycket nät vi har kvar sen sist. Så kanske det kan bli gjort snart också =) 

Har även hjälpt till att ringormsvaccinerat lite kalvar idag. Gick jätte bra faktiskt, och vi har fått hem riktiga godbitar! Får ta lite kort på dem nån dag så ni får se! 

Förresten så började Tigris att löpa idag, jippie! Eller inte... Nu ska jag sova, godnatt på er! //Linda 

Nu vänder allt !

Igår var jag ju på utställning med Bonnie, det gick väl sisådär... Tycker domaren var orättvis och såg inte vilken fin liten tjej Bonnie är. Hon är verkligen ett muskelpaket även om hon är lite liten just nu, men vill de ha övergödda marsvin så visst, då får de ha det. Är i alla fall super nöjd med Bonnie som tog allt med ro! Hon kommer bli lika cool som sin morsa, minst!! =) 

På vägen hem från utställningen så fick jag ett otroligt roligt meddelande, och nu på morgonen bestämdes allt efter mycket fundering. Vad som sker får ni se om någon vecka, och jag hoppas verkligen att det här blir bra. Det är så spännande! :D 

Jag hoppas verkligen att det här är vändningen som jag behöver. Det här året har verkligen varit skit, och nu kommer det verkligen att ske förändringar här hemma. Ni kommer märka dem allt eftersom, och jag har verkligen bestämt mig nu så det finns ingen återvändo. Så nu hoppas jag att det här blir bra! 

Ha det bäst allihopa, så hörs vi snart! //Linda 

Vi tände ljus vid Rasmus igår, och så tände vi även ett för Bella... Ni är så himla saknade mina vänner, jag älskar er nu och för alltid 

Rasmus 2000 - 2013 ♥ 
Bella 1999 - 2013 RSS 2.0