Dagens ridning

Idag var det Johan som fick hoppa upp på Kompis, medan jag tog Fenja och gick bredvid istället. Det gick verkligen kanon för honom, han är så duktig! Kompis blev dock lite pigg när vi vände hemåt, så då hoppade jag upp och red istället.

Det var jätte mysigt, men nu sitter jag och fryser för att jag klädde mig för dåligt... Aja, hoppas det blir bättre, för imorgon bitti ska jag köra hund igen!Mina hjärtanTigris & Avanna

Äntligen barmark! Blev en tur på 6km nu på morgonen, underbart ♥Träning med Tone !

Idag åkte jag och vovvarna iväg till Tone för att träna lite, vi ska ju till fjällen i påsk så det var bra att vi fick träna lite tillsammans. Vilket vi kommer göra fler gånger, för satan va kul det var! 

Vi körde med fyra hundar, mina tre och en av Tones. Tone har egentligen två hundar, men eftersom vi är en sele kort så fick en av hennes springa lös bredvid. 

Starten gick snabbt, och sedan var det svårt för mig att hänga med på cykel, haha shit vad fort det gick! 8km var rundan på och avslutades med att de fick springa lite lös nere vid vattnet, så då skulle såklart Tigris och Fenja i och bada. Mina hade lite för mycket energi kvar och sprang på lite upptäcktsfärder, men de kom efter en liten stund och försvann aldrig utom synhåll. 

Nu ska vi fortsätta träningen här hemma, och sen tänkte jag fråga Ammie lite snällt om jag får komma upp till henne och träna lite. Det är alltid lika roligt att åka upp dit och träna! 

Två bilder från dagen !
Mina tokar som skulle bada, haha
Trötta vovvarKompis ♥

Världens bästa ponnyFenja & Avanna

Har nyss kommit hem efter att ha tagit en tur med Fenja och Avanna, första gången de går tillsammans dessutom!

Starten gick skit igen, Fenja älgade på innan jag hoppat på cykeln och jag for omkull. Tillslut kom vi iväg i alla fall och båda hundarna drog som tokar! Ena bromsen pajade när jag ramlade, så idag gick det fort, haha. Men jag är nöjd med dem, de jobbade bra tillsammans och Fenja var knappt trött när vi kom hem. Avanna tog dessutom både höger och vänster idag, och tog även kommando att gå över på rätt sida! Hon är en sån där hund som tittar på en och förstår vad man menar, helt underbar =)

4,6km blev det idag igen, så imorgon vilar Fenja och det är Tigris tur att få hänga med en sväng! 

Nu ska jag vänta på att vovvarna käkar upp sin mat, sen ska jag och Avanna upp till Jädraås en sväng. Ha det bäst //Linda 

Härligt väder idag igen! ♥Körning och ridning i solen !

Idag fick Tigris och Fenja springa lite framför cykeln, 4,6km blev det! 

Fenja fjantade sig som vanligt vid starten, tog en kvart extra bara för att hon absolut måste vända sig om så fort jag tar i cykeln... Hon står still ända fram tills dess, och det är så irriterande! Sen var hon ett "asshole" mot Tigris i körningen också, och lät inte Tigris trycka ner henne på rätt sida om vägen eller ta höger och vänster. Dock så löste Tigris det jättebra, och fick tillslut dit Fenja dit hon skulle. 

Är nöjd med körningen i alla fall, det märks att hundarna älskar det och att konditionen och styrkan blir bättre för varje dag!


Tigris och Fenja jobbar på!

Sedan blev det en ridtur på Kompis i skogen, och solen lyste verkligen idag! Kompis var pigg och glad, lite för pigg eftersom han blir så stark. Men är man 20kg lättare så blir det såklart mycket lättare för honom också, men det är bara kul när man märker att det är skillnad och att han orkar mig bättre nu! 


Snyggaste ponnyn i stan!

Godnatt! //LindaRSS 2.0