Uteritt med Mickis!

Yes, som rubriken så blev det uteritt med underbaraste Mickis idag! Det var verkligen jätte roligt med lite sällskap som omväxling =)

För första gången sedan Al kom hit vågade jag sätta upp en ganska oerfaren ryttare på honom! (jag trodde att Mickis hade ridit i några år, men det visade sig att hon endast ridit en termin på ridskola)

Vi red "runt" som vi säger här i byn. En runda på ca 6km. Vi skrittade bara och det gick hur bra som helst, tills vi nästan var hemma... Då gled Al's sadel och hamnade på sned, och Mickis ramlade av. Al bara fortsatte gå tills hon låg på backen, då kollade han på henne precis som om han sa: "varför ligger du där för?", och då hängde sadeln nästan under magen på honom! Haha så det var ju lite roligt, men gissa om jag har dåligt samvete?! Al skötte sig ju så himla bra, och då ska en sådan små sak förstöra. Nä usch vad besviken jag är på mig själv! Anledningen till detta var till stor del en för lös sadelgjord, men också att Mickis inte kunde fixa till sadeln. Vilket är förståeligt! Jag klandrar helt mig själv, och nästa gång ska jag spänna den ordentligt! (även om jag trodde att jag hade gjort det, haha)

Det komiska i det hela är att Mickis känner Al från när han stod på ridskola, och när hon red honom en gång där så hände samma sak. Sadelgjorden var inte tillräckligt åtdragen, så då hamnade hon på backen (har i alla fall för mig att det var så). Usch vad jag tycker synd om henne =( Fast hon sa själv när hon låg på backen: "bara 98 gånger kvar då". Haha...

Trots detta så är jag otroligt nöjd med Al! Från att vara den "farligaste" hästen i stallet (även kallad så på ridskolan), till att vara den lugnaste och snällaste som vem som helst kan rida på =') Jag själv satt på en väldigt pigg skimmel, som hade kunnat gå "runt" en gång till ;)

Nu ska jag sova, men jag bjuder på en bild på Alle och Mickis! =) Ha det bäst!

// L.E


Julbilderna med Alle del 2







Mina Julklappar!

Tänkte visa vad jag fick i julklapp. Fick inte så mycket av det jag hade önskat mig, men lite julklappar hade mina föräldrar hittat på i alla fall! =)




  • Lila linne, från M&P (M&P = Mamma och Pappa)
  • Amigurumi bok, från M&P
  • Tagelarmband, från syrrans kille
  • Brads, från M&P
  • Pärlor, från M&P 
  • Objektiv till mobilen, från syrran
  • Grimma åt Al, från M&P
  • Stalltäcke åt Al, från M&P
  • Sockor, från Moster
  • Riders Care Kit, från syrran
  • Kosta Boda glas, från Moster
  • Värmefilt, från M&P
  • Kudde, från Moster

Det var det jag fick i julklapp, och pengar förståss. Fick ni något roligt i julklapp? =)

 Nu ska jag fixa lite, ha det bra!



Vinter? Vart då?!

Nu är jag trött på det här, vill ju ha snö!! Typ nyss!! Haha, lite överdrift men ändå ;)

Just nu blåser det som sjutton ute, och inte en enda skymt av någon snöflinga. Det är is och fruktansvärt halt ute, så när jag red idag höll vi på och halka omkull. Broddarna har slitits ner pga att det inte är någon snö, men det känns ändå inte värt att sätta i nya förrän kall graderna kommer. För isen har snart tinat bort...

I alla fall så är jag i valet och kvalet om vad jag ska göra med julpengarna som jag fick. Ska jag köpa dressyrsadel? I sådana fall, vilken dressyrsadel? Ska jag spara till en ny dator? Ska jag köpa det eller kanske det? Ja jag vet helt enkelt inte! Jag vill jätte gärna ha en dressyrsadel, men då måste jag lägga ut alla pengar som jag har och sen har jag inte pengar på en månad. Känns lite sisådär om man säger så... Någon som har tips på en dressyrsadel passande Haflinger? Hör gärna av er i sådana fall! =)

Nu ska jag ta och sova, så jag orkar upp i morgon ;) Haha, godnatt med er!

// L.E


=(

Vart tog all snö vägen? =(


Inget att blogga om...

Idag har jag inte gjort någonting alls, och därför blev det ingen uppdatering.

Som sagt så har jag inte gjort någonting idag. Jag har endast tagit det lugnt, vilket har varit väldigt skönt. I morgon ska jag rida, och sen ska jag eventuellt in till Sandviken =) Ni kanske vill veta vad jag fick i julklapp? Kommer nog ett sådant inlägg i morgon!

Nu ska jag sova, natti!

// L.E


God Jul!

Hoppas verkligen att ni har haft en underbar dag, och jag vill önska er alla en fortsatt trevlig helg! =)

Jag, Al och Lassie önskar er en riktigt God Jul!


Julbilderna med Alle del 1







Nu har ni fått några bilder i alla fall! Vill ni ha fler? =)


Juldesign!

Nu är juldesignen äntligen uppe! Den kommer att få vara kvar hela december, om inte längre =) Men här är den i alla fall!

Ska försöka fixa resten utav bilderna från fotografringen också, så ni får dem i ett inlägg senare. Ha det bäst =)




Sova

Oj vad det har hänt mycket idag! Började med skola, sen blev det handla julklappar, åka hem och käka, för att sedan åka tillbaka och handla lite på Hööks då de hade special erbjudanden mellan 20-22. Så jag har inte haft en lugn stund på hela dagen förrän nu. (slog in julklappar när jag kom hem också...)

Vi får se hur det blir med juldesignen. För som det ser ut nu så kommer det inte finnas tid till dator i morgon... Men det kanske räcker med bilderna från fotograferingen? Eller att jag kanske lägger in en julbild i headern? vi får se helt enkelt!

Nu ska jag äntligen få sova då min förkylning blir sämre... Ha det bra i alla fall!

// L.E


Nya bilder!

Nu har jag äntligen fått chansen att ta nya bilder, och jag är super nöjd med dem! Syrran är fotografen, fast med min kamera såklart ;) Dock så kommer jag inte att lägga ut alla bilderna än. Måste välja vilka som ska få vara i headern först!

Jag bjuder på en utav bilderna, som jag öven tror är min favorit =) Ha det bäst!


Den vackraste killen på hela jorden! Är så glad att jag har dig ♥


Anledningen till tröttheten

Nu vet jag varför jag har varit så trött på sistone, och det är för att jag börjar bli förkyld... Kände igår att jag hade ont i halsen, och idag är det verkligen ännu värre.

Planen för idag är i alla fall fotografering(!) och handla julklappar. Syrran ska fota när jag rider på Alle och det blir "jultema" idag! Så jag får eventuellt chansen att göra en juldesign =D

Nu ska jag ta och göra lite äggröra, ha det bra! =)

// L.E


Sitter i skolan

Är som sagt i skolan och är så less... Jag vill ha lov typ nyss!! Är så himla trött så jag vet inte vad, men som tur är så är jag ledig i morgon. Måste bara skicka in en uppgift så är jag klar =)

Idag ska jag nog ta och rida båda ponnyerna. Red Alle igår och han var hur fin som helst! Fick en riktig "wow" känsla, och det är inte ofta man får det med honom. När man rider dressyr alltså ;) Så nu är prio 1 en dressyrsadel åt honom! Har dock inte råd med någon dyr, utan jag ska ta hem en från Hööks och testa. Egentligen så skulle jag vilja åka till en sadelutprovare med honom, men som sagt så har jag inte dem pengarna... Så en syntet får duga till jag skaffat mer pengar ;)

Sen ska Kompis få komma ut lite också! Blir nog barbacka eller nått så vi får se om jag sitter kvar... Han har nämligen stått lite nu och då blir han pigg. Men nu ska tjockismagen bort! =)

Nu ska jag fortsätta jobba, ha det bäst =)

Gårdagen

Som ni säkert märkte så blev det ingen mer uppdatering igår, men blogg.se appen krånglade för mig...

I alla fall, så tillbringade jag eftermiddagen/kvällen med min kära vän Amanda. Först var vi hemma hos henne och kollade på hennes underbart söta marsvinsungar, sen åkte vi hem till mig och tolkade med Al!

Tolkningen gick inte riktigt som jag hade trott... När vi köpte Al sa de att han älskade det, men när vi kopplade fast och började dra så fick han lite smått panik. Som tur var så hade jag tänkt innan, och valde att börja med att leda honom. När han väl vant sig med ljudet bakom, fick Amanda hoppa på och det tyckte han också var läskigt, när det var tyngd bakom... Men vi gick ett par gånger fram och tillbaka och då vande han sig och började tycka att det var kul =) på slutet skötte han sig super, förutom när Amanda hämtade madrassen (som vi hade använt oss utav), för då var den jätte läskig! Men då lät jag honom gå över den ett par gånger, och på slutet stod han på den. Super duktig!

Jag ser tolkning som en väldigt bra början inför inkörning, då mamma gärna vill att vi kör in honom =) jag har kört in min shettis på samma vis, men Al får nog ett proffs ta hand om ;)

Sen tvivlar jag på att Al någonsin har dragit något efter sig, eftersom han reagerade på det här viset. Tömkörning älskar han, och borde även gilla körningen sen när han vet att det inte är farligt =)

Nu ska jag hem och käka lite, sen blir det träning med Al! Ha det bäst!

// L.E

(Al i sitt nya vintertäcke, som jag köpte på SIHS)


Snö!

Som jag skrev i förra inlägget så vela jag ha en snöstorm igår, och det fick jag! Så nu är det massor med snö på backen igen =D

Planen för idag är väl att försöka fota och rida. Vädret är inte direkt att "hurra" för, om man tänker fotografering... Men förhoppningsvis så får jag några bra bilder i alla fall! =) kanske ska be mamma fota när jag rider också? Eller så väntar jag med det till syrran är ledig och det är bättre väder. Vi får se helt enkelt! =)

Ska nog gå ut och fota på en gång, ha det bra!

// L.E


Snö? Ja tack!

Har inte bloggat eftersom motivationen har varit noll. Har inte haft någon lust alls till att blogga...

Angående juldesignen, så måste jag nog tyvärr stryka det. Jag hade världens planer på hur headern skulle se ut, och sen försvann all snö. Så nu får ni nöja er med den designen jag har =) om det inte skulle komma världens snöstorm i natt, så jag skulle kunna fota i morgon ;) Haha, ja drömma kan man alltid!

Nu ska jag fixa klart ute, sen städa rummet så jag slipper det i morgon ;)

Ha det bäst! // L.E


Lite ridning

Blev ingen skola idag, då jag hade migrän på förmiddagen och ont i magen. Så jag har mest tagit det lugnt...

Nu på eftermiddagen/kvällen blev jag bättre och gick ut och red ut en sväng på Al. Han skötte sig ok faktiskt, trots att det blåste. Skrittade i stort sett bara, endast några få travsteg blev det eftersom det är så himla halt ute! Visst, han har broddar men man vet aldrig.

Efter att jag ridit klart lät jag honom stå lös i duschspiltan, och det gick över förväntan! Han stod lugnt och fint och bara väntade på att jag skulle bli klar. Något som absolut inte hade gått när han kom.

Testade även att släppa Kompis när jag tog in honom, och han följde ännu bättre (om det nu var möjligt?) idag än i måndags! Tänk om alla hästarna gick att ha lös när man tog in dem, då skulle man slippa gå så många gånger ;D skämt åsido, för så lat är jag inte. Dock så skulle de följa mig precis som Kompis gör, och inte bara springa lös. För det är något jag inte uppskattar... Al gjorde så på ridskolan innan jag köpte honom, och man kan ju säga att det var ett av de största problemen när han kom. Han var jätte duktig på att följa mig, men var det något som var intressantare så gick han dit, och då var det bara att följa med ;) och nu kan han stå lös, min fina lilla ponny!

Nu ska jag duscha, sen blir det sängen! Ha det bäst.

//L.E


Slinga i håret!

Yes! Var till frissan idag igen och fixade det hon inte var nöjd med, och fixade även en slinga i håret =) det heter egentligen "Feather hair", och det är faktiskt riktigt snyggt! Bjuder på en bild i alla fall ;)

//L.E


Gårdagens hoppträning

Måste bara skriva om gårdagens hoppträning!

Som jag skrev igår så hade jag inte ridit Al på ett tag, och gissade på en ganska pigg och taggad ponny. Och visst hade jag rätt! I början kändes det som om han skulle bocka varje steg han tog, men icke. Han skötte sig exemplariskt! Hoppade och gjorde allt perfekt, bästa träningen hittills =)

När vi hoppat fram så bestämde Lena (min tränare) att vi skulle ha en hopptävling! Jag och Al gjorde en väldigt fin grund och var felfria, så vi gick vidare till omhoppningen. Då bestämde jag mig för att satsa allt, så Al skulle få visa vad han kunde och vad jag kunde. Vi red riktigt snäva svängar och placerade oss som tvåa! Vilket jag tycker är super eftersom vi tävlade mot snabba storhästar =)

När vi kom hem så mockade jag och fixade. Vi tog in alla hästarna och när pappa skulle hämta Kompis sa jag åt honom att prova släppa honom. Pappa gjorde som jag sa och bara öppnade så Kompis kunde springa in själv, men det gjorde han inte. Han gick inte ett steg förrän pappa gick, och sen följde han pappa ända in i stallet. Helt otroligt måste jag säga! Han hade inte ens grimma på sig, och följde verkligen super fint! Vi har inte tränat så jätte mycket, men han sköter sig perfekt ändå. Min fina gamla pojk =')

Det jag vill säga är att mina ponnyer är verkligen bäst, och precis så som de ska vara enligt mig. Lugna, sansade och lyssnar till 100%! Jag sa så igår, att jag har haft fyra olika ponnyer (min shettis är också inräknad) och alla har varit svårlastade. Men efter en tid här så har de gått att lasta. Al springer in i transporten nu förtiden och Kompis var också jätte duktig efter lite (läs mycket) arbete! Kompis har dock varit svår i omgångar och nu vet jag inte hur han är och lasta, eftersom han inte har åkt på ett tag. Men vi ska prova lasta honom i veckan =)

Ett ganska långt inlägg, men jag tror nog ni fattar vad jag vill komma fram till. Att jag verkligen lever för mina djur =')

//L.E


På väg hem

Nu är jag på väg hem från skolan. Har haft utvecklingssamtal så jag åker med mamma och pappa hem.

När jag kommer hem ska jag slöa lite, för sen blir det hoppträning! Har inte ridit på ett tag nu så det ska bli så skönt att äntligen få sitta på Al's rygg. Dock så känns det som att jag kommer få smaka på gruset i ridhuset, men vi får hoppas att den känslan inte stämmer ;)

Är lite smått irriterad på mig själv också... Jag har aldrig tid för att sitta vid datorn att blogga, och då blir det tråkiga mobilinlägg. Fast snart är det jullov och då blir det ändring!

Ska även försöka fixa en "juldesign" här på bloggen. Fast den blir bara tillfällig, från nästa vecka fram till jul =) sen byter jag tillbaka till den jag har ;)

Ha det bäst, hörs!

//L.E


Plugg + Världscuphoppning = bäst!

Sitter och pluggar samtidigt som världscuphoppningen i Geneve börjar! Tyvärr är inte Malin och Tornesch med, men det både Angelica och Roffe är med och då funkar det ju ändå ;)

Som ni kanske förstår så är jag ett "Torneschfan", men det blir ju så när man ska få en avkomma efter honom nästa år. Längtar så himla mycket och det är faktiskt "bara" lite drygt fem månader kvar! Och då blir det två föl dessutom, så det kommer ju bli den bästa sommaren på länge =) Vårt varmblodssto ska ju också få föl så. Sen blir det eventuellt ett sto och föl till här, och ska gå på sommarbete. Sen kommer nog våra ston att åka dit också, så det blir mycket föl nästa år! =D

Nu ska jag fortsätta, ha det bäst!

//L.E


Sitter på bussen!

Yes, nu sitter jag på bussen på väg ner till Stockholm! Ska åka till Stockholm Hundmässa och det ska verkligen bli roligt =)

Eftersom jag åker med skolan så är det gratis, och det är första gången jag åker dit. Skulle egentligen ha åkt förra året också, men då blev jag ju så sjuk och fick ju inte rida på ett tag heller... Usch, vill aldrig vara med om det igen!

I alla fall så kommer jag nog att fota en massa bilder, som jag nog kommer att bjuda på sen =) har inte suttit så mycket vid datorn nu på slutet, så därav inga bildinlägg. Men ska försöka få lite tid till det i morgon!

Nu ska jag nog försöka sova lite, ha det bäst! Hörs senare ;)

//L.E

(min underbara vovve, när vi tränar lite tricks)


Kvällen

Nu åker vi på "glöggparty"! Men först ska ni få se hur mitt hår blev =) blonderade och toppade bara, men jag trivs bäst med det så.

En usel mobilbild men den duger nog =) ha det bäst!

//L.E


Är hos...

... Frissan! Äntligen är jag hos frissan och fixar håret, något som verkligen behövdes ;)

Idag kommer förhoppningsvis hovslagaren och skor Al också! Så då ska jag antingen tömköra eller longera honom lite. K får nog också komma ut och röra lite på sig =)

Visar resultatet på håret senare, ha det bäst!

//L.E


Saknar min praktikplats...

Jag måste bara säga att jag saknar min praktikplats. Att få vara och ta hand om 37 hundar, plus 7 valpar, det är något jag verkligen trivs med!

Jag hade praktik under tre veckor, men praktiserade bara två eftersom jag var sjuk hela första veckan. Jag lärde nog otroligt mycket under dessa veckor och det är verkligen något som jag skulle vilja hålla på med i framtiden! Att få umgås med dessa underbara djur, som verkligen gör allt för oss människor, det är något helt magiskt. Och sen att få chansen att få köra dem, det är ju toppen på allt!

jag måste verkligen åka upp och hälsa på snart, för snart blir jag knäpp! Var upp i lördags men inte till själva gården, utan till folketshus i Jädraås på julskyltning. Träffade min "mentor" Ammie, hennes hundar och såklart valparna. Men jag längtar verkligen dit igen! Och jag hoppas att jag får tid nån helg ganska snart så jag kan åka upp.

Ha deg bäst, och sov gott!

//L.E


Lite mobilbloggning då!

Tänkte ta och skriva några rader innan jag somnar. Skulle egentligen ha sovit för länge sen, men vem har tid med det? ;)

Dagen har varit ganska härlig. Önskar dock att pollen hade nya dojjor så vi kunde träna... Är så sjukt träningssugen! Ska försöka höra med några i Storvik om att låna deras ridhus ca en gång i veckan, då jag inte vill låna ridskolans. Dels för att det jämt brukar är folk som rider där när jag är ledig och kan, men också för att man är så otroligt begränsad. Jag vill kunna antingen hoppa eller rida dressyr när jag rider, och kanske till och med löslongera. Vilket inte går om man använder ridskolans ridhus. Dressyr visst, men inte hoppa eller longera. Jag älskar verkligen ridskolans ridhus, men för säkerheten så är det lika bra med dessa regler.

Ska även försöka inskaffa en dressyrsadel. Det går liksom inte att träna dressyr med en hoppsadel, och rida barbacka varje dressyrpass funkar inte heller. Nä, efter jul blir det dressyrsadel som ska inhandlas!

Nu ska jag sova, godnatt!

//L.E


Har tråkigt...

Har så himla tåkigt just nu. Sitter och ska skriva om mål i min specialidrott, och problemet är att jag har inga mål inom det vi ska hålla på med! Spårning är jag inte så intresserad utav just nu, eftersom min hund börjar bli lite gammal och tycker inte att det är så roligt att träna längre. Trick osv tycker hon däremot är skitkul! Det andra vi ska hålla på med är agility. Det kan Lassie, men det är lite sent att börja tävla med henne nu. Visst, det är inte bara tävling som gäller, men agility kan hon istället allt inom och jag har inga direkt mål där.

Det jag vill komma fram till är att jag ångrar mitt omval lite... Jag ska skaffa draghund, och vill träna det och lite annat och inte bara spår. Hoppas verkligen att det inte bara är spår, för än så länge så har jag inte fastnat för det.

I alla fall, så kommer det inte hända särskilt mycket för mig idag. Ska nog rida lite på Kompis och hjälpa mamma med lite grejer.

Ha det bäst!



Tävling hos TLOP.SE


(Klicka på bilden för att komma till tävlingen)
Jag är med, var med du också!


Ingen bloggning igår

Som ni säkert märkte så bloggade jag inte igår, och första anledningen var att jag hade annat att göra, och sen när jag väl skulle blogga så funkade inte min blogg. Det var andra gången det blev så, och det gick att gå ut på vilken annan blogg.se blogg som helst. Jätte skumt! Ska skicka till blogg.se och fråga varför det blir så, så kanske de vet och jan göra något åt saken.

Idag ska jag plugga... Sitter just nu i skolan och försöker få lite gjort, och det går faktiskt ganska bra! Förutom att jag just nu sitter och bloggar, men det är en annan femma ;)

Blev ingen träning med Al igår heller, eftersom han har en lös sko och inga brodd. Det har blivit väldigt halt nu så hovis måste komma ut senast den här veckan. Annars kan jag inte rida eller göra något alls med honom, och då blir han inte rolig att rida sen ;) Haha. Kompis har ju skor med brodd så jag har ju honom att rida på i alla fall =)

Nu ska jag fortsätta, ha det bra!

 


Mörkret...

Mörkret faller väldigt snabbt nu för tiden, och många känner nog sig lite slöa och trötta. Jag gör det i alla fall!

Frågan är, vad ska man ta sig till när man känner så här? Jag har faktiskt ingen aning. Mitt tips är nog att göra saker medan det är ljust. Som att rida t.ex, det är ju svårt att göra på vardagarna medan det är ljust, så passa på när det är helg! Jag är dock dålig på att göra det, då jag känner att Al är mycket tryggare när det är mörkt ute. Konstigt nog, då jag kan tycka att det är lite otäckt när det är mörkt och det vimlar av varg här i kring. Istället så passar jag på att göra andra saker då, som att mocka.

Ett annat tips är att ha någonting att längta till. Jag är helt beroende av "Andra Avenyn" och genom att ha det som belöning när jag inte har någon lust till att gå ut, städa eller göra vad som helst, så blir man väldigt taggad till att göra de sakerna! Vissa har dock en tendens till att göra saker slarvigt då, men jag brukar ändå kunna göra det i lugn och ro. För tv:n står ju alltid kvar ;)

Vad har ni för tips när mörkret faller så här snabbt om dagarna? =)

//L.E

(bild från igår, när det snöade i Jädraås)


Eric Saade Furuvik 2011 del 2

Det blir ganska mycket Eric nu men ni får stå ut ;) Kommer andra bilder snart också!






Valpsugen...

Jag är så fruktansvärt valpsugen så det heter duga! Blev ju mycket bättre när man åkte och kollade på valpar idag...

Som jag skrev tidigare så åkte jag till Jädraås och kollade på valparna som föddes under min praktik, och jisses så söta de var! Och stora. Dem har vuxit jätte mycket och ändrat färg. De som var vita med svarta fläckar var typ gråa nu med fläckar =) Skitsöta i alla fall!

Är grymt sugen på att skaffa en slädhund, men vi har bestämt att vänta till nästa år. Jag ska försöka köra lite mer hund först, så får vi se hur mitt intresse utvecklas. Blir det så att jag skaffar valp så blir det nog min 18års present till mig själv, och antagligen en Alaskan Malamute. Är helt såld på dem! Självklart skulle jag vilja ha en Alaska Huskey också, men eftersom jag är intresserad utav utställning och lite andra grenar så passar ju renrasigt bäst. Dessutom så har jag inte tid för en valp nu, utan det är bättre att ha på sommaren och sommarlovet. Eftersom den första tiden är ganska viktig =)

Nu ska jag fixa lite inlägg! Ha det bäst =)


(Googlebild)
En Alaskan Malamute! Min drömhund♥



Gårdagen

Igår hade jag verkligen fullt upp, så jag hann inte blogga nå igår.

Dagen började med skola, och vi höll på med någonting hela tiden och hade inte många raster. Så då försvann tid till uppdatering...

Efter det åkte jag direkt till Valbo! Gick först och köpte en ny vinterjacka, sen stod jag och väntade på att Eric skulle börja. Var där med min syrra, Erika (som jag inte träffat på jätte länge) och Amanda. När Eric hade sjungit klart var det signerings dags! Stod en bra stund i kön men till slut så var det äntligen våran tur! Jag gav honom en CD med bilder från när han var i Furuvik och han blev jätte glad =) skit kul var det!!

Efter det åkte vi in till Gävle igen för att käka och sedan gå på bio. Och eftersom jag inte träffat Erika på ett tag så ville jag såklart umgås med henne så mycket som möjligt, så därav ingen uppdatering.

Vi kollade på "Breaking Dawn" och den var jätte dålig. Den föll mig inte alls i smaken och jag hatar filmerna mer och mer... De två första var skitbra, men de andra är bara skit. Men det är ju bara för att jag tycker att hon väljer fel kille ;)

Nu ska jag åka till Jädraås för att träffa min praktikhandledare! Var ju nästan... 5 veckor(?!) sedan jag var där så nu ska jag upp och hälsa på! Eller, de har typ julskyltning och då ska hon vara där med valparna som bara var en vecka när jag först träffade dem. Så det blir spännande!

Ha det bäst! //L.E


Eric Saade Furuvik 2011 del 1

Nu börjar en "serie" med bilder på Eric! Har några stycken och jag hoppas att ni kommer gilla dem =)










På bussen

Nu sitter man på bussen på väg hem och är helt slut...

När jag kommer hem ska jag rida och fixa i stallet, sen blir det in och plugga! Ska göra klar en uppgift som skulle ha varit klar för ett tag sen, ops igen... Men det var ingen som hade lämnat in den heller så det var skönt ;)

Fota lite ska jag göra också. Funderar på om jag ska ta med kameran ut till stallet, så jag kan fota Al i reflextäcket. I de andra täckena också såklart!

Ha det bäst! //L.E


Sitter i skolan

Sitter i skolan och försöker jobba, och det går faktiskt ganska bra! Förutom att jag just nu sitter inne på blogg.se... Ops!

Vad händer idag då? Jo, jag ska rida och plugga. Ska även försöka fixa lite bilder som jag kan använda i inlägg.

Hörs!



Har ni lagt märke till min egna "Bloglovinknapp"? Tycker faktiskt att den blev ganska bra =)



RSS 2.0